Reakcie návštevníkov výstavy v Piešťanoch

V pondelok 11.5.2012 bol posledný deň, kedy mala verejnosť v Piešťanoch možnosť vzhliadnuť náučno – výchovnú výstavu o klimatických zmenách, ktorá je sprievodnou aktivitou projektu Slovenskej katolíckej charity v rámci rozvojového vzdelávania. Vďaka príjemnej spolupráci s mestskou knižnicou, predovšetkým s p. Novákovou,  projektový tím inštaloval v priestoroch vstupnej haly dvanásť stojanov so 48 plagátmi  s fotografiami, popismi a grafmi.

Milovníci kníh  mali  možnosť dozvedieť sa niečo viac o klimatickej spravodlivosti, a to prostredníctvom textových vsuviek v rámci plagátov. Veríme, že  chvíľkové pozastavenie pri niektorom z panelov primäl záujemcov výstavy zamyslieť sa nad dopadom klimatických zmien na životy v Afrike.  A či je zmena možná? Veríme, že každý návštevník našiel odpoveď na otázku aj vďaka expozícií.   Spätné väzby od návštevníkov výstavy si môžete prečítať tu.

dve + 9 =